• Nederlands
  • Engels

HC@home; Health Care that Fits.

HC@Home maakt het voor patiënten mogelijk om zelf de regie voor hun gezondheid te nemen, met behulp van een gebruiksvriendelijke oplossing voor zorg & behandeling, informatie en diagnostiek in de omgeving van de patiënt.

Zorg & behandeling in de omgeving van de patiënt houdt in dat hij of zij activiteiten, hartslag, bloeddruk, gewicht of zuurstofgehalte kan meten. De resultaten van de meting worden via een smartphone automatisch naar een beveiligde website gestuurd. Op ieder gewenst moment kunnen de waarden worden ingezien door zowel de patiënt als de behandelaar.

Informatie in de omgeving van de patiënt houdt in dat patiënt via de app op de meegeleverde of eigen smartphone of op de computer digitale informatie ontvangt over zijn of haar behandeling, ingreep of programma. De patiënt laat zich digitaal informeren op elk gewenste plaats en moment en kan dit delen met zijn of haar sociale omgeving. Voor de zorgprofessional is het vervolgens mogelijk om inzicht te krijgen in hoeverre de patiënt de verkregen informatie begrepen heeft.

Diagnostiek in de omgeving van de patiënt houdt in dat, met het HC@Home diagnostiek platform, metingen van Point-of-care test (POCT) apparatuur bij de huisarts automatisch in verschillende Laboratorium InformatieSystemen terecht komen. Tevens kunnen INR waarden, die in het kader van een antistollingsbehandeling gemeten zijn, met zelfmeet- of Near-Patient Testing apparatuur via het platform automatisch overgedragen worden. Met POCT apparatuur kunnen huisartsen metingen uitvoeren die anders in een laboratorium worden gedaan en waarvoor de patiënt naar het ziekenhuis zou moeten.

HC@Home werkt vanuit de volgende kernwaarden:

Klantgerichtheid: onze klanten staan centraal bij onze dienstverlening en ontwikkeling van onze oplossingen met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid.

Verbondenheid: wij maken oplossingen die ervoor zorgen dat patiënten altijd in contact kunnen blijven met professionele zorg terwijl ze in hun eigen omgeving verblijven.

Veiligheid: onze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen voor informatieveiligheid.

Betrouwbaarheid: onze oplossingen functioneren op het hoogst mogelijke niveau van betrouwbaarheid.

Kwaliteit: we maken onze oplossingen op basis van grondige kennis, van zowel techniek als zorg, en de beste meetsystemen.