Over ons

HC@Home maakt het voor patiënten mogelijk om, ondanks een (chronische) ziekte de regie over hun gezondheid te houden en het ziekenhuis bezoek te beperken of voorkomen. Dit alles met behulp eenvoudige meetappartatuur en een gebruiksvriendelijke app en een webbased omgeving.

Zorg & behandeling in uw omgeving, houdt in dat u ten behoeve van uw behandeling of ter voorbereiding op een ingreep uw activiteiten, hartslag, bloeddruk, gewicht of zuurstofgehalte kunt meten, digitale informatie ontvangt of een vragenlijst invult. De resultaten worden via de  smartphone automatisch naar een beveiligde website gestuurd. Op ieder gewenst moment kunnen de resultaten  worden ingezien door zowel de patiënt als de behandelaar.

Diagnostiek in de omgeving van de patiënt houdt in dat, met het HC@Home diagnostiek platform, metingen van Point-of-care test (POCT) apparatuur bij bv. de huisarts, automatisch in verschillende Laboratorium InformatieSystemen terecht komen. Tevens kunnen INR waarden, die in het kader van een antistollingsbehandeling gemeten zijn, met zelfmeet- of Near-Patient Testing apparatuur via het platform automatisch overgedragen worden. Met POCT apparatuur kunnen huisartsen metingen uitvoeren die anders in een laboratorium worden gedaan en waarvoor u als patiënt niet naar het ziekenhuis hoeft.

HC@Home werkt vanuit de volgende kernwaarden:

Klantgerichtheid: onze klanten staan centraal in onze dienstverlening en bij de ontwikkeling van onze instrumenten ligt de focus op gebruiksgemak.

Verbondenheid: wij maken oplossingen die ervoor zorgen dat patiënten altijd in contact kunnen blijven met hun behandelaar, terwijl ze in hun eigen omgeving verblijven.

Veiligheid: onze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen voor informatieveiligheid.

Betrouwbaarheid: onze oplossingen functioneren op het hoogst mogelijke niveau van betrouwbaarheid.

Kwaliteit: we maken onze oplossingen op basis van grondige kennis, van zowel techniek als zorg, en de beste instrumenten.

Het HC@Home systeem is bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg geregistreerd als een klasse I medisch hulpmiddel onder nummer NL-CAOO2-2014-32838.

HC@Home verwerkt persoonsgegevens. Het verwerken gebeurt zoals beschreven in de privacy verklaring.

Contact opnemen?