Support

Ons support team

Ons support team staat voor u klaar. We stellen aan u voor:

Claudia Lubberts

Support

Meest gestelde vragen aan ons support team:

U hoeft de meetwaarden niet te noteren en handmatig in te voeren. HC@Home heeft het systeem zo ontwikkeld dat metingen automatisch van de meetinstrumenten doorgestuurd worden naar de HC@Home omgeving en het ziekenhuisinformatiesysteem.

U gebruikt de meetinstrumenten van HC@Home zolang als uw zorgverlener het nodig vindt dat u de instrumenten gebruikt. Meestal is de periode een bepaalde tijd en wordt dit afgestemd met u. Onze ervaring leert dat een bepaalde periode HC@Home gebruik u voldoende inzicht geeft in uw gezondheidstoestand en u daar zelfstandig mee verder kan.

De zorgverlener zal met u afstemmen wanneer uw metingen worden bekeken. In een aantal gevallen kan het zijn dat metingen dagelijks worden bekeken, het kan ook zijn dat na een langere meetperiode de metingen worden geanalyseerd.

Heeft u een afwijkende meting en voelt u zich niet goed, neem dan contact op met uw huisarts.

Uw zorgverlener bepaalt het meetadvies. U kunt in overleg gaan met uw zorgverlener over de meetfrequentie.

U mag vaker metingen doen dan aangegeven, maar wij raden u aan om het meetadvies ingesteld door uw zorgverlener te volgen.

Ja dit kan, u kunt dan zelfstandig meten en bijvoorbeeld uw uitslagen downloaden (PDF) en meenemen naar uw zorgverlener.

Gedurende uw behandeling kunt u het abonnement in overleg met uw zorgverlener laten verlengen.

Daarna kunt u ook zelfstandig gebruik blijven maken van de HC@Home dienst tegen een maandelijkse vergoeding. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze kosten, neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

In de originele doos/verpakking waarmee de HC@Home hulpmiddelen zijn geleverd, vindt u de retourverpakking (plastic zak en retourlabel) waarmee u hulpmiddelen kosteloos kunt retourneren.
Doe eerst de hulpmiddelen in de originele verpakking. A.u.b. niet schrijven of plakken op deze verpakking. Doe het geheel daarna in de retourverpakking (plastic zak); plak deze goed dicht, met het retourlabel aan de voorzijde geplakt.

U kunt dit afgeven bij een locatie van DPD bij u in de buurt:
https://www.dpdgroup.com/nl/mydpd/parcel-shops/search

Let op: geef het pakket niet af bij een Post-NL locatie!

Mocht u in de buurt van ons kantoor zijn, dan mag u de hulpmiddelen ook daar afgeven.
Ons adres is: Dokter Stolteweg 68 (gebouw Newton) in Zwolle.

Heeft u geen retourverpakking, neem dan contact op met HC@Home. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 038-4540099. Het retourlabel wordt dan kosteloos opgestuurd.

Contact opnemen?