Telerevalidatie programma

Bent u patiënt en bent u herstellende van een ingreep of behandeling en bent u aan het revalideren, dan is telerevalidatie een aanvulling of vervanging van het reguliere revalidatieprogramma. Het vervangt geplande sessies op locatie door een training op maat in uw eigen omgeving.

Met het HC@Home platform kunt u werken aan de verbetering van uw conditie en gezondheid. Daarnaast biedt HC@Home ook de mogelijkheid om activiteiten in uw eigen leefomgeving in te zetten, zoals tuinieren of huishoudelijke werkzaamheden of eigen activiteiten toe te voegen. Door deze flexibiliteit, zowel in plaats als in activiteit, zijn meer mensen in staat deel te nemen aan het revalidatieprogramma en vergroot het de kan dat u door het volgen van een revalidatietraject een verandering in leefstijl realiseert.

De belangrijkste voordelen:

  • Vergroten mogelijkheid verandering in leefstijl
  • Grote vrijheid in moment en plaats van training
  • Eigen keuzemogelijkheid soort activiteiten
  • Bewegen met vooraf gesteld hartslagdoel

Ervaringen van patiënten:

“In het begin durfde ik niet voluit te bewegen. Door het volgen van het telerevalidatie programma heb ik gemerkt dat ik veel meer kan dan dat ik dacht dat ik kon.”
71 jarige mevrouw6 maanden telemonitoring
“Inzicht krijgen in de inspanning in verhouding tot de lichamelijke inspanning heeft mij inzicht en meer zekerheid gegeven.”
70 jarige meneer8 maanden telerevalidatie
“Het systeem biedt goede mogelijkheden voor communicatie over de voortgang. Dat heeft mij goed geholpen bij de aanpassing van mijn leefstijl.”
66 jarige meneer6 maanden telerevalidatie